Klubbens Verksamhet

Klubbverksamhet i Finland

Helsingin Wushu r.y. grundades år 1991 och är den äldsta wushu- och taiji-(tai chi-) föreningen i Finland. Föreningen har över 300 aktiva medlemmar.

Föreningen Helsingin Wushu r y hör till förbundet Suomen Wushu-liitto och deltar aktivt i den nationella verksamheten. Förutom föreningens egna kurser och träningsprogram ordnas gemensamma träffar, kurser och läger i samarbete med de andra föreningarna i Finland. Föreningens lärare och huvudtränare shifu Zhang Fang gör regelbundna besök runt om i landet och ger fördjupad handledning till utövarna samt undervisning i taiji och wushu för handledarna.

Internationella kontakter

Finlands Wushu-förbund grundades år 1991 och det internationella wushu-förbundet år 1990. Medlemmarna i Helsingin Wushu är via Suomen Wushu-liitto delaktiga i det internationella förbundets verksamhet. Som medlemsorganisation i Suomen Wushu-liitto deltar föreningen i internationella evenemang och tävlingar. I wushu-tävlingar indelas grenarna i två grupper: rörelseserier och kamper.

Medlemmar i Helsingin Wushu r.y. deltar årligen i olika öppna nationella och internationella wushu-evenemang.

Medlemskap

Man blir medlem i Helsingin Wushu r.y. genom att fylla i Icon ansökningsblanketten (13,0 kB)  här på nätsidan (fås också i träningssalen) och returnera den till Zhang Fang.

Medlemsavgifter
Kontrollera priset av medlemsavgifterna från prislistan.