Seuran toiminta

Seuratoiminta Suomessa

Helsingin Wushu ry perustettiin vuonna 1991 ja on Suomen vanhin wushu- ja taijiquan -seura. Aktiivisia jäseniä seuralla on yli 300.

Helsingin Wushu ry kuuluu Suomen Wushu-liittoon ja on aktiivisesti mukana valtakunnallisessa toiminnassa. Seuran omien harjoitusten lisäksi tehdään yhteistyötä Suomen muiden yhdistysten kanssa järjestämällä yhteisiä tapahtumia, kursseja ja leirejä. Opettajamme ja päävalmentajamme shifu Zhang Fang vierailee säännöllisesti maakunnissa antaen syventävää ohjausta harrastajille ja kouluttaen taiji sekä wushu-kungfu ohjaajia.

Kansainvälisyys ja kilpailutoiminta

Suomen Wushu-liitto perustettiin 1991 ja Kansainvälinen Wushu-liitto vuonna 1990. Helsingin Wushu ry:n jäsenet ovat Suomen Wushu-liiton kautta Kansainvälisen Wushu-liiton toiminnan piirissä. Suomen Wushu-liiton jäsenjärjestönä yhdistys osallistuu kansainvälisiin tapahtumiin ja kilpailuihin. Wushu-kilpailuissa lajit jaetaan kahteen ryhmään: liikesarjoihin ja otteluihin.

Helsingin Wushu ry:n jäsenet osallistuvat vuosittain erilaisiin avoimiin kotimaisiin ja kansainvälisiin wushu-tapahtumiin.

Jäsenyys

Helsingin Wushu ry:hyn voi liittyä täyttämällä tämän Icon Jäsenanomus (99,4 KB) (saatavana myös harjoitussalilta) ja palauttamalla sen Zhang Fangille. 

Lisätietoja Helsingin Wushu ry:n noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta taijiquan.fi/tietosuoja


Jäsenmaksut
Tarkista jäsenmaksujen hinta hinnastosta.

Maksaminen

  • pyydä Zhang Fangilta maksukutitti
  • jätä alimmainen valvontalehti Zhang Fangille
  • maksaessasi jäsenmaksun, käytä kuitissa olevaa viitenumeroa,
  • kun jäsenmaksu ja -anomus ovat kunnossa, saat Zhangilta vuosileimalla varustetun jäsenkorttisi